Počitnice v Portorožu

Pridite v Portorož, obmorski turistični kraj, ki postaja vse bolj priljubljen in uveljavljen za tuje in domače goste. Širok izbor hotelskih namestitev različnih kategorij s pestro izbiro wellness ponudb, raznovrstnimi dogodki, gastronomskimi specialitetami, s številnimi kulturnimi, zabavnimi in športnimi prireditvami, casinoji in morjem. Potrebujete še kaj?  Seveda, počitnice v Sloveniji na morju v Portorožu lahko preživljate z vsem udobjem enako, ne glede na letni čas.

Kljub mondenosti pa so počitnice v Portorožu so primerne tako za družine z majhnimi otroci kot tudi za pare in upokojence. Počitnice v Portorožu v Boutique Hotelu Marita lahko otroci kar do 6. leta starosti preživijo brezplačno.

Se bojite, da bi bilo otrokom v Portorožu dolgčas …? Ne, ne, ne brez skrbi, ne bo jim dolgčas, saj se ves čas nekaj dogaja, poleti pa jih bo morje tako ali tako najbolj zaposlilo. Prav tako so počitnice v Portorožu primerne za vse tiste, ki bi radi svoje počitnice oziroma prosti čas med počitnicami izkoristili na bolj aktiven način. Počitnice v Sloveniji na morju v Portorožu lahko preživite tudi s pestro izbiro športnih aktivnosti, od vodnih športov v morju, aktivnosti v naravi do dvoranskega športa, tenisa, odbojke na mivki, košarke, tudi za kolesarje je lepo poskrbljeno, pot Parenzana (Porečanka) privablja na Slovensko obalo številne ljubitelje kolesarjenja in še mnogo se najde.

Boutique Hotel Marita poskrbi za čisto vse

Vas skrbi, da bo morje na počitnicah hladno? Brez skrbi, počitnice v Portorožu boste lahko v zunanjem bazenskem kompleksu Hotela Marita (sladka voda), ki zadovolji želje po zabavi družin in sprostitvi poslovnežev. Manjši bazen za otroke nudi varnost vsem najmlajšim. Tudi masaže lahko koristite v Wellness centru Boutique Hotela Marita po predhodnem naročilu.

So lahko počitnice v Portorožu sploh še bolj pestre in brez skrbi?

Seveda so lahko, v Boutique Hotelu Marita ponujamo sobe in suite, ki sodijo med največje v širši okolici. Opremljene so v mediteranskem, klasičnem ali modernem stilu.  Poskrbljeno je tudi za sprostitev in zabavo, saj je Portorož obdan s številnimi različnimi lokali in slaščičarnami.

V sklopu hotela je kot dodatna ponudba tudi športno rekreativni center Marina, nahaja se v neposredni bližini hotela v centru Lucije. Obratuje skozi celo leto. Svojim obiskovalcem ponuja vrsto športnih aktivnosti. Uživate lahko v mini golfu, namiznem tenisu, košarki, odbojki in tenisu.

Najamete lahko tudi prostor za rojstno dnevne zabave, če vas je naš hotel prepričal s ponudbo, saj je ena od naših glavnih prednosti dobra cestna povezava in dostopnost iz vseh strani Slovenije, Italije in Hrvaške, lasten parkirni prostor v garaži za osebne avtomobile, kombije in parkirišče pred hotelom tudi za avtobuse.