WELLNESS & SPA

WELLNESS & SPA

Sprostite dušo in telo v Wellness e Spa Boutique Hotel Marita. Nahaja se v depandansi, ponuja pa finsko in turško savno. Za popolno sprostitev pa poskrbi masažni bazen. Ob obisku savne imajo vsi gosti za osvežitev na razpolago tudi uporabo tušev in bazen, prostor za počitek, s svežim sadjem in vodo.

Savna je med najboljšimi oblikami globinskega čiščenja kože in telesa. Ob pospešenem delovanju srca se pospeši prekrvitev kože, podkožja in notranjosti telesa, pospešeno je delovanje ledvic, ki izločajo soli ter strupene in odpadne snovi iz telesa. Pregrevanje krepi tudi imunski sistem, s tem raste odpornost, sproščata se psihična in fizična napetost, manj je bolečin v mišicah ter sklepih.

Finska savna zaradi visokih temperatur in nizke vlage učinkovito podprejo razstrupljanje telesa in krepijo srce ter ožilje.

Turška ali parna savna kjer temperatura ni tako visoka, višja je relativna vlažnost zraka, ki daje občutek vročine. Na koži se nabere tanek vlažen sloj, ki dobro preprečuje izhlapevanje telesne vlage, kar odlično krepi obtok in ožilje. Zaradi visoke vlažnosti in prisotnosti arom eteričnih olj, parna savna blagodejno vpliva na dihala.

Odpiralni čas

NOTRANJI BAZEN:

PON: Zaprto

TOR: Zaprto

SRE: Zaprto

ČET: Zaprto

PET: 15:00 – 21:00

SOB: 9:00 – 21:00

NED: 9:00 – 15:00

 

Wellness

Nedelja – petek, 10:00 –  17:00

Sobota: 9:00 – 20:00